Blog uživatele Kristýna Řezaninová

TÁBOR 2015 JE U KONCE

Milí a drazí,
všechno musí jednou skončit, takže i náš tábor. Slzy tekly proudem a téměř každý plakal. Nemyslete si ale, že se jim tu nelíbilo. Právě naopak. Poznali jsme mnoho nových přátel, užili si společně nespočetně her, výletů a vodních bitev. Hodně nám to přineslo a jsme rádi za každé dítě, které k nám přijelo. Každé z nich bylo originál a každé bylo úžasné. Chci vyřídit všem dětem velký DÍK a těším se na ně zase za rok na faře v Ostrovačicích.

Návštěva ZOO v Brně

Perličky z výletu:

Šli jsme kolem bílé sovy, která vypadala, jako Hedvika z Harryho Pottera a Dominik Skácel prohlásil: "Když je tu sova Harryho Pottera, někde tu musí být i Brumbál."

Šli jsme kolem ryb a v jednom z akvárií plavala místo rybiček ruka s hadicí a některé z dětí prohlásilo: "Jak se jmenuje ta rybička, která drží tu hadici?"

2015 - DEN PÁTÝ - Poznámka k předposlednímu dni tábora

Ráno hodně pršelo, ale všichni byli rádi, protože se aspoň dalo lépe dýchat. Po obědě zase bylo velmi příjemné, že jsme dostali o hodinku odpočinku navíc. O Šimonových narozeninách se již zmínila Zuzka, taky o divadelní hře, která se hrála speciálně pro Šimona! A neuvěříte tomu, ale oslavili jsme dnes i narozeniny praktikantky Lidušky, která se sice narodila v březnu, ale až nyní byla příležitost k oslavě, protože jsme byli spolu. Při večerní modlitbě většina dětí uvolnila své emoce a některým z nich ukápla i slza, když si uvědomily, že tábor je téměř u konce.

2015 - DEN ČTVRTÝ - JÁKOB

Za praktikanty chceme podat dnešní hlášení:
Při snídani jsme se nasmáli. Helenka se opět stala klíštětem praktikanta Dominika. Poté, co Helenka dala Dominikovi pusu, tak Terezka Rousková prohlásila, že se určitě vezmou buď pozítří nebo spíš zítra.
Helenka se ptala Dominika a Kiki, jestli se oženili :D jestli jsou ze stejné rodiny.
Terezka naznala, že až bude velká, bude bydlet ve vila a SAMA, aby ji nikdo nekomandoval.
Teď už se jen nemůžeme dočkat Helenčiny studánky :)

Subscribe to RSS - Blog uživatele Kristýna Řezaninová